De lijstenmakerij

PosterFrameFix gelegen aan de Amsterdamsestraatweg in Naarden is een lijstenmakerij en leverancier van materialen voor lijstenmakers, fotografen, kunstenaars, galeries én particulieren.

Eigenaar Dick Vos kenmerkt zich door zijn eenvoud en goede service en niet te vergeten door de ruim 28 jaar lange ervaring in het vak als lijstenmaker. Hij heeft passie voor zijn vak. Bij hem draait het om persoonlijke aandacht.

U kunt bij PosterFrameFix terecht voor inlijst- en opplakwerk van al uw prenten, foto’s en schilderijen. De materialen waaruit u kunt kiezen zijn onder andere: karton, polystyreen, aluminium, dibond en mdf. Het assortiment lijsten bestaat uit honderden verschillende soorten, op maat gemaakt, zowel van aluminium als van hout. U hebt keuze uit tientallen verschillende kleuren passe-partouts. Natuurlijk kunt u bij PosterFrameFix ook terecht voor losse kant–en–klare lijsten van aluminium, hout en/of baklijsten.

PosterFrameFix is in het bezit van professionele apparatuur waaronder diverse opplak- en snijmachines. Al deze mogelijkheden in eigen huis zijn een basis voor een hoge kwaliteit. Daarnaast beschikt PosterFrameFix over een Epson SureColor SC-P20000 printer, die voor zowel professionele fotografen als particuliere klanten digitale prints van hoge kwaliteit kan verzorgen. Op ieder gewenst formaat in kleur of zwart-wit.

blank

PosterFrameFix levert snel, wat u vandaag bestelt, heeft u 8 tot 10 kalenderdagen later in huis. PosterFrameFix is aangesloten bij branchevereniging Art & Frame.

Kom gerust een kijkje nemen in de showroom van PosterFrameFix want er zijn voldoende gratis parkeermogelijkheden. Daar treft u alle monsterlijsten en passe-partouts, waarmee voor u de mooiste combinaties met u in te lijsten werk gemaakt kunnen worden. U krijgt gedegen advies, samen gaat u op zoek naar die combinatie die uw werk af maakt.

Bent u benieuwd? Altijd al die ene prent willen inlijsten? Of als professional nieuwsgierig wat de mogelijkheden zijn? Kom dan snel langs bij PosterFrameFix en ervaar het resultaat.