Een fotostudio huren?

Kijk dan eens bij onze mooie, zeer lichte en compleet ingerichte studio in Naarden, een fotostudio voor het echte werk! We zitten aan de A1(2 minuten vanaf afslag Naarden-west).

De studio is voorzien van alle faciliteiten die je als fotograaf nodig hebt. Centraal, makkelijk bereikbaar en we hanteren een zeer aantrekkelijke prijs zonder verborgen kosten. Een multifunctionele studio waar gebruik van alle apparatuur ook nog inclusief de huurprijs is. Een fantastische fotostudio die heel geschikt is voor fotoshoots, groep foto’s en workshops. Je kan er 5 dagen per week terecht en uiteraard zonder avond toeslag.

Huur deze fotostudio voor werk in opdracht, voor een opdracht van je fotografie opleiding of bijvoorbeeld voor een vrij werkfotografie- of filmproductie. Informeer vooraf (op de reserveringskalender) naar de mogelijkheden en of de studio beschikbaar is op de door jou gewenste tijd en datum.

Je kan gebruik maken van de complete keuken en de fotostudio beschikt over een eigen koelkast. De koffie en thee is bij ons altijd gratis! Natuurlijk is er ook gratis Wi-Fi en parkeer je je auto gratis in de daarvoor bestemde parkeervakken.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”5″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”257″ thumbnail_height=”198″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” template=”default” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]